-----------------------------------
dragos.n
11 Ian 2016 18:36


-----------------------------------
Ar fi interesant de stiut mai multe amanunte despre acoperirile de pe Morpheus. Pentru ca in ultimii ani, singurul progres major in optica a fost dezvoltarea acoperirilor numite generic ''nano''. Si spre surprinderea mea, castigul dat de aceste acoperiri, sau cel putin de unele din ele, este semnificativ nu doar la capitolul transmisie, ci si la rezolutie. Stiu cazul unui obiectiv foto care a fost refacut de firma constructoare, Pentax, cu noul tip de acoperire, gen nano, dezvoltat de ei. Diferenta de rezolutie intre vechiul obiectiv de 55-300mm si cel nou a fost remarcata de foarte multi utilizatori, desi formula optica a ramas la fel.

Din pacate nu am pus vreodata mana pe vreun Docter, dar avand in vedere ca din ce stiu sunt mai vechi, facute inainte de ''revolutia nano'', nu m-ar mira ca Morpheus sa fie egal sau mai bun decat Docter.

Adrian, stiu ca asta nu te ajuta, dar cel putin, daca exista prin Romania vreun posesor de Docter, eu i-am dat un motiv sa il vanda, ca sa poti sa-l cumperi tu :lol: