-----------------------------------
Mitu Catalin
13 Feb 2016 18:05


-----------------------------------
Asta e ca si cum ai lua dintr-o ecuatie complexa doar cateva elemente, si tragi ce concluzii iti convin. De fapt in felul asta poti sa tragi absolut orice concluzie imaginabila, in absolut orice domeniu. ''Stiinta'' pe sarite, sau pe alese. Se poarta, din pacate. 

Ce ma intreb, este cine si-a pierdut timpul mai fara rost? Tu sau eu.

In principiu ai dreptate . Niciodata nu e bine sa tragi concluzii fara sa afli tot ce are cineva de spus . Dar e valabil daca ar fi vorba de stiinta reala . Din pacate in acest caz  mie imi miroase a altceva , senzationalism. Stiinta descrie precis mecanisme si face predictii testabile . N-am vazut asa ceva acolo . Parerea mea ramane a mea , acum ramane ca ei sa faca predictii voi sa va minunati de precizia lor si sa radeti de scepticismul meu. Mi-ar place sa aveti dreptate , sunt direct interesat . 

Btw - la cum functioneaza omenirea ,ca sa fie utile trebuie sa fie precise cel putin 90% si pana in 48 ore ca fereastra . Altfel o sa zica ca si tine ca prostii aia de USGS sunt inutili ,prezicatorul satului stie mai bine si or sa se intoarca in casele lor . S-a intamplat de zeci de ori in cazul vulcanilor , care chiar sunt predictibili ( dar nu suficient pt nerabdarea omeneasca ) .