-----------------------------------
Mitu Catalin
24 Feb 2016 18:20


-----------------------------------
Acum am vazut post-ul asta ... sunt mare amator de KSP dar vreau sa te contrazic un pic -  KSP nu e futurist , e foarte realist (exceptand mod-urile) . In afara de mici tuning-uri pt imbunatatirea jucabilitatii si  (Kerbin necesita cam 2.2 km/s pt KEO ) mai tot ce exista in joc sunt copii ale unor motoare reale . E grozav pentru ca te face sa capeti o experienta realistica in materie de calatorii spatiale . De la jocul asta mi-am dat seama de ce Mercur e de 10 ori mai dificil decat Marte , am ajuns sa simt ce inseamna sa cobori intr-un put gravitational si sa franezi acolo activ (in lipsa de atmosfera pentru aerofranare)  pt a intra pe orbita corpului vizat . Iar EVE (Venus)  e monstruoasa daca vrei sa te intorci , te face sa simti  ce inseamna atmosfera densa pentru un vehicul spatial clasic . Cifrele pe hartie nu au acest efect . Aproape ca l-as scoate din categoria jocurilor si l-as pune la programe educative .   

Daca vrei futurist iti recomand ELITE  - acum varianta horisons cu acces la planete fara atmosfera