-----------------------------------
dp007
09 Mar 2016 05:19


-----------------------------------
Interesante pareri. Acuma am sa va pot spune parerea unui posesor. Asta dupa ce imi vine utilajul. Cat despre motiv eu pot sa va spun ca in calitate de incepator in ale AP nu ma pricep foarte bine in prea multe metode de aliniere polara. Eu o stiu pe aia care mi-o da montura Celestron, cu all star polar align. Problema cu aia e timpul care imi ia pentru aliniere, care nu mi-a fost veci sub 45'. Drift alignment nu am facut pana acum ca doar de putin timp am autoguider. 
Poate pretul e cam mare, insa avand date cateva situatii in care ma aflu, in care cresc singur o fetita de 3 ani, orice reducere din timpul ala in care stau si tot ma benoclez in cautator si ocular, e maxim de importanta. Plus sa zic ca banii nu-s chiar asa un factor major. 
In concluzie; situatia mea nu stiu cat e de aplicabila ca sa se justifice si la altcineva cheltuiala, la mine zic ca e. Doar sa fie atat de buna camera cat zice reclama ca este. Din cate inteleg procedeul e unul destul de simplu, deci si cu sanse de erori mai redusa, poate daca nu e de treaba soft-ul sau camera nu e destul de sensibila.
O sa-i fac un review cand imi soseste si apuc sa o folosesc de cateva ori.
Peace out