-----------------------------------
florin1982
16 Apr 2007 10:47


-----------------------------------
De aceea am spus ca daca nu ai suficiente date sa ne ceri :) chiar aici pe forum daca dai click pe prima pagina gasesti urmatoarele:
"Trimis: Joi 04 20, 2006 3:47 pm Download mesaj
Titlul subiectului: Eveniment Tungusk in Romania?

O explozie puternica a fost auzita in apropierea localitatii Comanesti, jud. Bacau. Primarul localitatii sustine ca sursa parea sa fie aeriana, explozia fiind auzita pe o raza de peste 50 km. Conducerea unei mine din zona a fost chestionata dar raspunsul a fost ca mina nu mai functioneaza de o buna bucata de vreme. Aviatia a dezmintit de asemenea faptul ca s-ar fi produs un eveniment aviatic. Elicoptere ale Ministerului apararii sunt in curs de investigare a fenomenului. 
E posibil ca explozia sa fi fost cauzata de intrarea in atmosfera a unui meteor din curentul Lyridae, asociat cu cometa Thatcher, curent al carui maxim este asteptat abia sambata seara. In orice caz se recomanda observarea curentului meteoric in serile urmatoare dupa miezul noptii si mai ales suprafata intunecata a Lunii pe care  pot apare fenomene tranziente cauzate de caderi de meteori."
Ulterior tot aici pe firul acesta de discutie gasesti si relatarile din ziare... lucrurile acestea se intamplau acum 1 an de zile :) 

Cu stima,
Florin

Dupa cum vedem am tot primit raspunsuri de la cei care "supravegheaza" spatiul aerian :) 
Inca le asteptam (dupa 13 zile de cand au fost promise si dupa 365 de zile de la intamplare; cu tehnica asta de ultima ora existenta, dupa spusele unora, in dotarea autoritatilor, sa dureze oare un an si ceva ca sa aflam ce s-a intamplat la Bacau? treceau turcii de 365 ori de atunci daca ne bazam pe promptitudinea unor astfel de informatii...dar sa nu devenim tendentiosi :) ) , dovedindu-ne astfel ca ne inselam si ca de fapt spatiul aerian romanesc este supravegheat mm cu mm si ca aprobarile necesare operatiunilor aeriene nu sunt doar vorbe-n vant menite sa vopseasca oficial lucrurile :) 

Domnule Mircea Albu, ati aflat ceva? :) 

Florin

Referitor la detalii despre obiectul " in discutie" , am mai spus si in unul din mesajele mele anterioare .... pt a afla detalii am nevoie de date precise pe care sa le pun si eu "la bataie" org in drept!!! sa-mi raspunda, ...pe care nu le-am primit.....

......referitor la lansarea de Rachete, totul este precizat destul de clar in...

1. Codul Aerian,
2. Reglementari Aeronautice, Civile
3. Regulamentul Circulatiei Aeriene....

...Updatate  de curand, si aflate la liber pe NET.

De aceste Documente nici noi nu trecem, si nici altii nu pot face exceptie de la regula.

Cine vrea date despre aceste Documente se pot gasi Free , pe net...

Deci,.... inainte de a face afirmatii despre ce si cum se intampla in aviatie , rog cei interesati sa citeasca atenti pe Net detalii despre ce si cum se intampla in Aviatia RO  si spatiul aerian Romanesc.CONTROLAT.