-----------------------------------
dragos.n
21 Apr 2016 14:31


-----------------------------------
Trebuie sa recunosc faptul ca postarile lui metalgibson sunt impresionante. O activitate de constructor si observator destul de bogata, care poate sa faca cinste oricarui astronom amator. 

Si, desi nu am putut lasa postarile sale pe topicul concursului, il felicit pentru povestirea sa. 

Si daca tot am deschis acest topic, cred ca nu ar fi rau sa ramana deschis pentru cei care fara a avea dreptul de participare la concurs, vor sa posteze si ei sub acest titlu foarte inspirat  ''Observ deci exist''. Evident, in afara concursului.

PS. Tot azi, am inregistrat si prima postare a unui material pe concurs, care se incadreaza in limitele stabilite. Deoarece, din motive tehnice necunoscute mie, postarile pe topicul concursului nu apar pe indexul ultimelor discutii, va invit sa va uitati din cand in cand direct pe topic, daca doriti sa vedeti ce participari au mai aparut. Eu am sa incerc sa aduc in atentia voastra cand vor mai fi postari, dar probabil nu o voi face chiar la fiecare nou participant.

Din motive evidente,, eu cel putin, ma voi abtine sa comentez articolele care vor fi publicate acolo pana la data de 15 septembrie. Si cred ca asa ar fi normal sa faca oricine.