-----------------------------------
Roman
19 Mar 2006 15:00


-----------------------------------
Eh, cand este vorba de saituri intervin si eu.....
Saitul este intr-adevar interesant ... asta la categoria continut.
Cat despre design: 
Le recomand conducatorilor sa contacteze vre-un freestyler sau vre-o firma care se ocupa cu asa ceva.
Se vede ca este facut in Dreamweaver de un incepator. Poate de unul dintre elevii membri ai complexului(si pt asta ii respect pe acei elevi). Designul lasa de dorit. Faptul ca este situat pe unul din domeniile uv.ro(domeniu gratuit) nu inspira incredere si seriozitate, iar paginile se incarca mult mai greu. Mi-a placut skinul folosit pentru forum. 

Le recomand elevilor care au facut acel site(de fapt si eu faceam primele mele saituri in Dreamweaver in acest mod) sa citeasca cu "foarte mare" atentie Help-ul de la program(altii fac prostia de a cumpara carti de la teora de vre-o 600 pagini cu "initiere in Dreamweaver". De fapt Helpul contine tot ce trebuie sa stii). Acolo vor afla ce este un comp-fail, cum sa faca elemente grafice(fie cu photoshop sau fireworks...), cum sa lucreze cu tabele, cum sa lucreze cu css, cum sa optimizeze saitul si alte chestii de acest gen. 

Cred ca aceasta versiune a saitului este decat un inceput(un fel de demo-test)si in viitor vom vedea o versiune imbunatatita a acestuia... si cine stie, poate un domen privat. 

Oricum, este admirabil faptul ca au inceput proiectul acestui sait, probabil presati de conducere care nu are bani sa plateasca o firma sa faca saitul. Bafta