-----------------------------------
Catalin Paun
04 Mai 2016 19:32

Salutare tuturor si bine v-am gasit!
-----------------------------------
Numele meu este Catalin.

De ceva timp am redescoperit pasiunea pentru astronomie.
Prin urmare, in urma cu aprox 2 luni am inceput sa caut ce credeam ca imi trebuie pentru astronomie si astrofoto. 
Intr-un final m-am decis si am achizitionat un Skywatcher 150/750 Explorer BD OTA cu o montura sh EQ3-2 cu motor doar pt o axa. Incantare maxima. De vre-o 3 zile ne tot imprietenim.
In interesul meu maxim de a le transporta in siguranta m-am gandit ca ar fi bine sa am si gentile de transport pentru telescop si montura. Nestiind si nebanuind ca un instrument relativ sensibil se livreaza fara geanta de transport.
 Ideea este ca ce am primit nu ma multumeste deoarece cea pentru telescop are o lungime de mult prea mare fata de ce am achizitionat eu (1300), iar cea pentru montura pe langa faptul ca nu are nici un fel de compartimentare interioara care sa tina montura si accesoriile relativ nemiscate nu permite depozitarea monturii cu tot cu motor. Ar trebui scos de fiecare data cand este depozitata in geanta.

Am in plan sa le returnez. De aceea va cer un sfat in aceasta privinta.
Imi puteti recomanda de unde pot achizitiona sau chiar face in regim DIY aceste genti de transport?

Va multumesc pentru intelegere.