-----------------------------------
dragos.p
11 Mai 2016 10:37


-----------------------------------
intrarea se poate in face in 2 moduri, venind dinspre Bucuresti, imediat dupa pasajul care duce la la aeroportul Otopeni, inainte de intersectia cu drumul care duce spre Corbeanca exista un drum asfaltat incadrat cu steaguri inalte cu emblema THERME. Sau daca se vine dinspre Ploiesti, la Hornabach se face stanga spre intrarea in magazin, se intra in pasajul care trece pesub DN 1, se ajunge pe sensul celalalt, se face prima la dreapta, in capatul strazii se face stanga, dupa care se merge pana in capatul strazii si se ajunge la bariera de intrare pe propietate, unde cineva va va indruma.
Sau, se merge pana la pasaj la aeroportul de la Otopeni, sub pasaj ne intorcem pe celalalt sens spre Ploiesti, la circa 2 km, este drumul spre therme la steaguri.
Si mai este o varianta daca se vine dinspre Buftea, la intersectia cu DN 1, se face stanga spre Bucuresti, se ajunge la pasaj la aeroport la Otopeni, ne intoarcem spre sensul spre Ploiesti si se intra spre steaguri.
Sper ca am fost suficient de explicit.
Nu se plateste nici o taxa, decat daca vreti sa intrati in Therma, sau daca se cumpara ceva. Habar nu am daca se vinde ceva, o sa intreb promotorul evenimentului, dar sunt convins ca toate tricourile, stegulete, insgne, blablabla, nu cred ca se platesc, sau mai bine zis, sunt convins ca nu se platesc.