-----------------------------------
radur
11 Mai 2016 18:40


-----------------------------------
Constructia este "la tara", ma consult cu niste ingineri structuristi care, pana acum, mi-au spus ca sigur nu merge facut un turnulet gen cos de fum (cum aveam initial in cap) si ca nu scap de turnat/armat beton. Varianta cu tubul de beton armat nu le-am adus-o in vedere inca.

Ar trebui sa toaletez prea multi copaci ca sa-mi ramana un unghi de 20-30 grade, locul nu este tocmai fericit, am vecini la est, casa la nord, deal la sud, copaci la vest (de fapt copaci peste tot).

As putea sa ma indepartez de casa cumva astfel sa-mi ramana liber la nord, copaci in restul punctelor cardinale, insa ca sa vad piscurile dealului din directia sud ar trebui sa daram ceva copaci si nu as vrea.
+ ca nu as vrea nici sa ma indepartez de casa din cauza paranoicii vis-a-vis de vecini bagareti.



Va atasez un link http://www.winterbayobservatory.org/imagegallery  in josul paginii exista Observatory Construction Photos , ceva de genul mi-ar placea foarte mult.  Am calculat inaltimea coloanei din imaginile postate ca avand aprox 5metri din pamant pana la baza domului.