-----------------------------------
Dbird
20 Mai 2016 11:30


-----------------------------------
vali.serban:
Vreau sa va zic ca ,un camp de 100 grade este superb.. 
Vorbesc pt ca am 2 oculare de 100 grade..nu vorbesc din carti...

Mircea Pteancu:
Mesajul meu s-a adresat amatorilor care nu au oculare Ethos pentru a le explica cu cifre ce inseamna campul vizual real fata de cel aparent. 
Despre ocularele Ethos propriu-zise nu am ce sa spun deoarece nu am si nu am folosit asa ceva. 
Iar daca colegului vali.serban ii plac ocularele Ethos , sunt de acord cu valy , foarte bine , sa-i uram succes in folosirea lor si sa-si largeasca colectia. 
Chiar mai mult , as citi cu placere rapoarte de observatii facute de vali.serban cu asemenea echipamente. 

vali.serban:
Un om,un domn, de apreciat....dle Mircea.. 
Tot respectul.
Amatori foarte cunoscuti, cum este Rod Mollise , iubesc si folosesc exclusiv oculare Ethos.

dragos.n:
vali.serban, bucura-te de ocularele si de telescopul tau. Restul merita doar sa spui : Eu, asa, nu!

david_eco:
Poate ne impartasesti si pe ce instrument vizezi sa faci primele teste. Din cate am observat ai vandut dobul de 400mm.

vali.serban:
Momentan vor fi tot pe el...cine'l va lua inca mai are de facut amenajari pt el. inca ma mai bucur eu de el. 
Este dat prin "vecini", asa ca, pana ce ma voi hotara asupra altui telescop voi putea privi tot prin el..

Readaugit Dbird, cu scuzele de rigoare pentru intarziere.