-----------------------------------
valy
22 Iun 2016 19:44


-----------------------------------
m-am gandit si eu, desi cu oarecare tristete Gandim prea mult, cred :).


.. pentru ca un observator sa mearga unattended complet, cu perioade lungi in care sa nu fie nevoie de interventie tot ce e electric si mecanic trebuie sa fie foarte foarte bine pus la punct. Dece sa ne complicam, vorbesc  de cineva care locuieste acolo permanent, in caz de urgenta se duce si il inchide manual. Desigur ideea e de automatizare completa pe cat posibil.

Principala bariera e cea financiaraMa gandesc la cazul unde nu exista neaparat o limitare financiara.

parca e pacat sa nu cauti un cer cu adevarat curatMai binele e raul binelui. Daca vrei cer curat te sui frumos in avion cu C14-le si te duci in Barbados ca Damian Peach, desi multe din realizarile lui le-a facut din curte in sudul Angliei. Problema mea e ca daca aveam curte chiar si in mijlocul Bucurestiului nu mai ziceam nimic, eram perfect multumit sa stau la birou si sa accesez remote CCD-ul de afara, fara sa ma gandesc ca la sfarsit urmeaza 2 ore de desfacut si transportat totul in casa, apasam pe buton si bzzzz tac, se inchidea rooful, si ma duceam linistit la culcare.

La fel ca multi de aici am un mare drag pentru instrumente si mi-ar lipsi sa le pun la treaba cu mana mea.Oricum iti pastrezi unul-doua mai dragi pentru momentele mai intime :).