-----------------------------------
dragos.n
22 Iun 2016 21:51


-----------------------------------
Am uitat cel de-al treilea aspect care afecteaza astfel de intreprinderi in grup. Mult utilizatul ''las' ca ne intelegem noi''. Sau in limbaj stiintific, lipsa unui plan foarte bine pus la punct din toate punctele de vedere. De la investitia majora, la cotele de participare la cheltuielile de functionare, intretinere, reparatie, si la cota de munca repartizata-asumata fiecaruia. In foarte multe cazuri, multe asocieri care puteau fi fructuoase s-au spart datorita lipsei unui plan care sa elimine problemele ulterioare.

Asa incat Valy, daca vrei sa faci ceva, gandeste concret. Ce pasi, ce micro-pasi sunt necesari, fa un plan foarte concret, cu ceva variante alternative, si pe urma cred ca o sa gasesti participanti daca planul e bun. Si tot odata cauta un teren. Ca e de inchiriat, ca e participare a cuiva, ca e alta varianta. 

Acum, citind lista de semnaturi am aflat ca exista un observator privat la Valenii de munte. Se pare ca e al unui membru al forumului. Unde e un observator, poate mai merge unul, poate nu. De asemenea, sunt ceva membrii prin Sinaia si Busteni.

Din pacate, pentru o perioada de timp, eu nu pot sa ma angajez in nimic concret.