-----------------------------------
URANUS7
10 Iul 2016 15:51


-----------------------------------
Salut Mihai. :)

Reiterez si eu atunci, pe acest topic de mai mare actualitate. Asadar, numai pentru 23,24,25 Septembrie m-as putea angaja sa organizez (administrativ vb. cel putin) , caci pana atunci am de facut un periplu larg in tara, cu masina si telescoapele, la prieteni si rude, dupa cer negru. 
Ma ofer sa asigur organizarea dar vreau mai intai sa stiu cati sunt amatori sa vina si ce pretentii de cazare/masa au. 
Nu ma pot lansa fara sa am o asigurare pentru un numar minimal de oameni. 
 Contam pe intervalul 23,24,25 Septembrie, in conditii de cazare asemanatoare cu cele anterioare pe care cei care au mai fost anii trecuti le cunosc. Astept angajari ferme si deschid tabelul cu lista participantilor de-ndata ce am un numar minimal de doritori. 
Ma puteti contacta si prin canalul mesajelor personale de pe Forum, pentru nelamuriri/preferinte . 
Vreau oameni hotarati ca sa ma pot hotara si eu, cu asumarea organizarii. Ne asumam toti conditiile meteo, acelea care vor fi si nu ciclam intr-una prin discutii neconstructive. 
Vreau mai intai acordul de principiu al fiecaruia si apoi intram in amanunte. Data trecuta am aparat cu strasnicie (zic eu) interesele noastre financiare fata de patroana. Sper sa am succes si acum. 
Meniurile cred ca v-au placut. Cazarea... acceptabila fata de pret / persoana. 

Astept reactii / angajari. Pe cei care doresc sa vina ii rog sa ofere toate datele (nr persoane , nr telefon, exceptii - regim alimentar, localitate-resedinta, masina daca au si nr locuri libere in masina). 

Toate cele bune si cer senin ! 

Gabriel