-----------------------------------
AdrianXEN
18 Aug 2016 12:10


-----------------------------------
Daca nu se poate fara acel adaptor de unghi de 90` atunci e ok, fac cum a zis valy las montura mai jos si ma uit de sus in jos , si va fi mult mai comod. Dar un lucru este sigur, atunci cand promovezi un produs, si spui anumite lucruri despre ele trebuie sa fie adevarate.

Exemplu, nu poti sa spui ca un Desktop de 900 Ron din altex, poate sa ruleze cele mai performante jocuri de ultima generatie, iar dupa ce il cumperi iti spun ca poate face acest lucru doar daca ii mai cumperi o placa video performanta care si aia costa 1,200 Ron in plus. Asta imi suna a reclama mincinoasa.

Comanda a fost facuta de ieri, maine imi vine si voi vedea cu ochii mei daca este adevarat. Oricum ar fi eu consider ca in pachet trebuie sa vina cu tot ce trebuie si aici ma refer la toate acesoriile pentru a face observatii terestre intr-un mod corect. 

In legatura cu montura, am vazut ca telescopul are un suport simplu " tip surub" la fixarea pe EQ1 presupun ca pot cumpara un trepied foto si il pot monta acolo, atunci poti sa il misti cum vrei tu.