-----------------------------------
claudiu daniel
21 Aug 2016 15:26


-----------------------------------
https://www.youtube.com/watch?v=4PN5JJDh78I

Eu prefer sa-mi inchipui universul ca fiind in expansiune , ciclic (posibila expansiune vesnica imi cam face pielea de gaina ) si care se transforma din ceva in altceva , altfel eram niste atomi prin spatiu si nimic altceva .Nu stiu cum a aparut materia , unii zic ca din nimic , asta e clar , dar cum exact si de ce , nu stiu .De multe ori bodoganesc pe langa telescop legat de asta  Nu exclud nici divinitatea ,bodoganesc si din cauza ei , dar mai putin , recunosc, dar mai multe nu are rost sa spun , stiu eu mai bine ;unii nu vor sa afle ,desi cand un topic are ca tema titlul de fata si nu exista probe batute in cuie , este clar ca vor aparea trimiteri si la alte teorii , de ce apar discutii aprinse legat de subiect ? pentru ca multi il privesc pe Dumnezeu prin "biserica" si prin stirile de la ora 5 . Mie unul , primele doua capitole din Vechiul Testament imi plac teribil , acolo este o teorie despre nasterea universului . 
Spunea cineva , nu mai retin cine , ca Dumnezeu a creat universul , stiinta ne arata cum a facut el asta . 
Asta e parerea mea legat de subiect , nu am facut cercetari stiintifice sa probez ce am spus mai sus , am ratat sansa asta , asa ca las pe altii care sa cerceteze si sa ne spuna cum a fost la inceput .
Cer senin!