-----------------------------------
rabeir
11 Sep 2016 23:11


-----------------------------------
:) multam de sfat Erwin, cred ca este o idee foarte buna sa finisez display-ul cu o rama taiata drept la foarfeca.
Softul e scris de mine, nu implica dificultati de vreo natura, nu sunt programator profesionist doar am fost la liceu de info si apoi am luat-o pe alte carari, pur si simplu o suma de exemple disponibile pe net pentru operarea fiecarei componente. Il pun la dispozitia oricui doreste sa-si faca asa ceva :).

Linkuri catre cele necesare (nu contest ca se poate si cu altele, ca se gasesc si mai ieftin. etc):

microcontroler:
1x senzoristica:
1x incalzire:
3x display: (total optional, comunicatia se poate face si prin serial monitor cu pc-ul cu arduino conectat, eu am dorit sa vad statusul si fara pc)
1x Cutie si fire Aici nu am link si dupa experienta mea cu focuserul motorizat si acest proiect, e partea cea mai dificila. Cutia potrivita si implementarea tuturor matzelor intr-un produs util si reparabil/upgradabil e partea cea mai grea. Am invatat stricand si dand cu capul cum sa lipesc bine cu un letcon, cum pot praji un ecran sau un arduino daca firele/lipiturile nu sunt bine securizate si controlate. 
Daca mai e ceva ce mi-a scapat urecheati-ma si completam.