-----------------------------------
Doru Dragan
22 Mai 2007 09:49


-----------------------------------
Dear Mr. Gaina, 
Why are you writing to me in english? We are both romanian speakers and this forum is in romanian so please in the future feel free to speak our language :) This way we will not have to make eforts to avoid mistakes. :D
Trebuie sa va spun ca cele mai multe site-uri (in special din domeniul stiintei) admit preluarea unor imagini cu conditia ca cel care le utilizeaza sa le precizeze originea. Eu nu am pretins ca imaginea postata este a mea ba din contra am specificat provenienta. Nu va fie frica, cei mai multi cetateni europeni care au un pic de scoala stiu care e diferenta dintre romani si tigani. Simplul fapt ca un popor e sarac nu e de condamnat (poate e prost condus, poate sunt circumstante istorice). Iar unii romani nu sunt prost vazuti pentru ca preiau imagini stiintifice de pe alte site-uri ci pentru ca "preiau" obiecte care nu le apartin. Ar fi fost grav daca as fi preluat o intreaga lucrare stiintifica si, pretinzand ca e a mea, mi-as fi dat doctoratul cu ea :D Dar asa, pentru o singura imagine la care i-am si precizat provenienta ... nu va faceti nici un fel de griji.