-----------------------------------
FlorinC
04 Oct 2016 14:46

SF-ul de altadata
-----------------------------------
Da MariusP, asta era ! De cand ma chinui sa imi aduc aminte...
Multumesc mult. 

Stiti cumva daca exista si pe undeva de descarcat ca .pdf....doc...? 

Si eu tin la cartile mele din biblioteca (si cumpar de cate ori vad ceva care imi face cu ochiul...), dar cum nu le poti avea pe toate pe lumea asta...(valabil si la carti...din pacate) si cum datorita serviciului sunt tot timpul pe drumuri (lungi...si nu sunt sofer de TIR), "am coborat stacheta" si adun .pdf-uri... In fond pe mine ma intereseaza mai mult ...informatia...ideile...trairile pe care le transmit aceste carti, care sunt pana la urma un suport...pentru comunicare. 
Presupun ca asa erau suparati si cei din vechime (ca si noi cei de acum care aparam cartea scrisa) cand s-a trecut de la scrierea pe tablite de lut la scrierea pe papirus..."Mofturi...avangardiste. Nu vor dura...se va reveni la lutul ars." Nu vreau sa deschid aici "Cutia Pandorei" si sa "imi iau papara de la aparatorii cartii scrise" dar din pacate, peste 2...3 generatii...cred (nu sper...pentru ca si eu sunt pentru cartea scrisa) ca bibliotecile se vor transforma in muzee...(imi musc limba...sa nu se intample), dar uitati-va la generatia de astazi...si sa avem taria sa ne imaginam si sa acceptam viitorul (pentru ca din pacate...sau poate din fericire, nu noi vom fi cei care vom hotara atunci...).