-----------------------------------
2SKY
23 Oct 2016 00:52


-----------------------------------
Salut si mersi de ajutor ! Sint mare fan de softuri , le testez pe care apuc , aveam Stellarium pe desktop acum vreo 10ani si era si atunci in top alaturi de cartes du ciel , celestia  si altele  , le am salvate pe dvd . Mobilul are vreo 10 aplicatii free , la cele cu plata nu m-am bagat , deoarece am considerat ca trebuie studiate bine fiecare in parte , iar mobilul are doar 8gb memorie , cu tot cu Android 4.4.2 parca . Trebuie sa imi i-au card , micro SD32gb  si voi avea spatiu ..... . Teo a pus softul pentru cine are nevoie si eram f curios cum arata fata de celelalte pe mobil si intr-adevar este diferenta . Acum sa testez Mobile Observatory sau alta versiune de Stellarium as fi curios si nu stau deloc rau cu finantele , doar card daca trebuie nu am , dar am inteles ca iti vine la plata abonamentului si am tot aminat . Pe moment nu as avea ceva la schimb si nu mi se pare corect , oricum mersi de oferta si colaborare .  :D Si eu eram printre cei ce iti citeau atent observatiile in vremuri mai vitrege , cind altii nu prea erau . BRAVO . Si mersi . In loc de PM am apasat reply , din reflex  :oops: