-----------------------------------
StarChild
10 Noi 2016 11:54


-----------------------------------
ptr aburii din respiratie, cel mai simplu e sa ai un fular peste gura ...tine si cald, si rezolvi in 99% din cazuri si problema aburirii ocularelor. Eu iarna folosesc o cagula, care imi ascunde bine gura/nasul, eventual pe sub mai am o bluza cu gat inalt care o ridic pana peste gura (pe sub cagula)... sigur nu mai abureste nimic.

Ptr incalzit talpile, mi-a crosetat maica-mea niste talpici din lana netoarsa (pe langa ciorapii de lana d epe picioare) , si folosesc bocanci cu 2nr mai mari :-))) ca sa am loc de toate chestiile si sa nu ma stranga ....  am si eu talpicile alea de la Lidl cu incalzire, da sa le ia nevoia, ca pe cand ma apuca ca am nevoie de ele, deobicei is bateriile descarcate :-) .

Evident izmene :-)  2 perechi subtiri in loc de o pereche groasa. La fel bluze de corp, 2-3 bluze subtiri in loc de una groasa , peste un "polar" sau plover de lana, apoi geaca... 

Lana e foarte buna izolatoare termica, chiar daca se uda (sosete de lana sunt foarte bune!), singurul dezavantaj este ca e mai grea fata de materialele sintetice ... aaa, si unii nu suporta lana direct pe piele,,,