-----------------------------------
habarnam
30 Mar 2006 23:40

oh
-----------------------------------
Pai io sunt economist, si am stat un an si ceva pe platforma militari la straero, si la agentia spatiala in paralel; eram omu bun la toate, situ-uri 

(asa naspa cum arata am facut www.straero.ro si portal.rosa.ro - cu niste cunostinte minime)

Oricum erau niste tineri superdoxa, dar pleaca dupa cativa ani; da' niste ingineri foarte buni... si mai sunt aia ratati care stau acolo pana se falimenteaza institutu, ca nu sunt in stare sa se angajeze in alta parte..

Si foarte multi tipi destepti... era un tip super brici..nu stiu daca ati citit acu cativa ani despre Mugurel balan parca il chema, a fost cu o echipa la un zbor parabolic ESA, si acum era la Stanford pentru primul satelit romanesc care o sa se lanseze (un cube sat)...

Iar in privinta agentiei, Piso e un super tip, doar ca tre sa faca o gramada de compromisuri..dar sincer eu sunt oprimist, avem tineri super buni, in zece ani o sa-i batem pe europeni la popou cu inginerii nostri :)

Cam atat, a fost frumos, faceai ce te taia capu, da pe bani putin.. acu' am ceva noroc si catsig mai mult decat fostu director .. dar tot labareala..

De asta vreau sa am si o pasiune care sa ma tina in priza cu domeniul asta, ca tare il iubesc, nu cred ca pot sa traiesc fara el.

Am vrut sa lansez un domeniu www.astronautica.ro , dar nua am avut timp sa ma ocup de el , e pus temporar la www.astronautica.3x.ro .. timp sa fie :(

Cam atat,
spor