-----------------------------------
OptikOla
25 Feb 2017 12:28

Oculare ortho - agonie si extaz
-----------------------------------
In primul rand nu cred ca puteti returna doar acest ocular, deoarece el trebuie sa fie cauza pretului neasteptat... In fapt putem constata ca furnizorii  acestia au talentul de a ne vinde cam exact ce platim... Corect era sa se precizeze cauza diminuarii de pret...
     Eu am fost primul care mi-am exprimat parerea aici si am avut o rezerva fata de seria asta fiind made in China, dar si pentru ca ortoscopicele, cand optam pentru ele o facem pentru cele mai fine  detalii, de obicei la planete, si atunci cumparam cea mai buna calitate posibila (Takahashi MC ABBE, Fujiyama, BGO, nemaidiscutand de Zeiss)...
     Am fost si primul care v-am felicitat, pentru ca odata comanda facuta trebuia sa priviti oculare cu incredere ca pe o sotie in luna de miere... Altfel nu te poti acomoda cu ele. In plus pretul mic era mai mult decat  OK pentru ca ocularele acestea nu sunt chiar asa rele. Nu poti gasi ceva mai bun la acest pret.
     Desi spuneti ca ocularul comporta foarte bine chiar daca are acel defect v-ati gandit la faptul ca nu l-ati putea vinde candva... 
     Eu cred ca de la bun inceput, contient sau substient ati avut in vedere provizoratul si speranta candva  la o serie si mai buna...
     Si iar revin: trebuie sa cumparam de la bun inceput calitatea maxima si ocularele  sunt ceva ce nu trebuie sa vindem decat cand ne lasam de pasiunea asta... Sau  pana ce &#8221;moartea ne va desparti&#8221;...
     Pentru ca nu ati fost chiar asa de indragostit de aceste oculare din moment ce a fost prezenta in minte posibilitatea unui &#8221;divort&#8221;, mai bine le trimiteti inapoi sau le vindeti pe rand aici si va luati  ortoscopice adevarate. Pentru inceput cel de care aveti cea mai mare nevoie, sa zicem 6-7 mm. Peste cateva luni sau un an, altul de alta focala... Cu incredere si fidelitate, fara gandul ascuns de revinzare... Dar trebuie sa fim si realisti pentru a nu cadea in noi dezamagiri. Niciodata pretul dublu nu inseamna un ocular de doua ori mai bun... Dar de multe ori doar 15 - 20 la suta in plus poate sa insemne pragul de la agonie la extaz...