-----------------------------------
Dbird
13 Iun 2017 15:12


-----------------------------------
Cred ca am fost destul de clar cand am acuzat clar gama "de jos" a binoclurilor Celestron, existente pe piata romaneasca. Am si scris la toate (mai putin la Cavalry 15X70) reviewuri, la unele am dat si niste remedieri. Nu trebuie sa intelegeti ca acuz firma originala Celestron. Ci doar  ceea ce este la noi sub acesta denumire in preturi de pana la 400-500 lei. 
Folosesc cu mare placere un Celestron 25x100 care este un binoclu foarte bine facut. 
Doar trag un semnal de alarma. Aparitia lui Calvary 15x70 este din generatia proaspat aparuta, de circa 8-9luni. Exemplarul ajuns la mine era nou dar decolimat. Executia in sine era prost facuta, acoperirea cauciucata destul de tare si de proasta calitate .... doar vreau sa atrag atentia ca exista si asa ceva. 
Trebuie sa verificati cu atentie marfa. Iar sticla era totusi BK7 asta chiar daca nu pare credibil, credeti-ma in tara asta se poate vinde orice.
Inchei cu rugamintea sa intelegeti ca eu doar fac o atentionare nu un atac la firma.
A, si ca sa fim corecti, si sa fie egalitate, am avut pe mana si un binoclu Lacerta 10x50 (nou nout) care avea la ocularul stang cel mai probabil una din lentile cu defecte de fabricatie (undeva in zona centrala) si am fost nevoit sa il returnez.
Da, la bani putini sunt si probleme mai multe.