-----------------------------------
crissgab
04 Aug 2017 22:35

Sfat ed apo 80mm
-----------------------------------
Nu prea am in vedere sa achizitionez vreo luneta in urmatoarele luni avand multe alte planuri/bani planificati spre alte prioritati, insa mai urmaresc si ebay-ul din cand in cand pentru a mai face mici achizitii pt trusa foto si astro si am dat din greseala peste acest [url=http://m.ebay.co.uk/itm/Meade-Series-5000-80-mm-Triplet-Apochromatic-Refractor-/132283386870?nav=WATCHING_ACTIVE]telescop asa ca am decis sa cer un sfat de achizitie in legatura cu pretul si performantele lui. Initial aveam de gand sa cumpar un apo mai prin iarna dupa ce mai aranjam altele inainte si aveam in vedere un apo de la TS de 102mm parca ( tst de pe mobil si nu am acces la ce am salvat pe laptop) insa sunt flexibil si daca am o oportunitate buna atunci o sa fac un sacrificiu. Sunt in plin proces de achizitionare de accesorii pe langa altele, iar un sfat de la cunoscatori e mereu bine-venit. Scopul acestei lunete e de a avea im camp larg de vizualizare si de a experimenta astrofoto ( nu ca as avea mari asteptari de la mine :) ). Im cazul ca pierd licitatia sfaturile primite or sa-mi fie utile si pe viitor la alte cautari/bid-uri.

Multumesc anticipat