-----------------------------------
IACOB DUMITRU
19 Aug 2017 09:01


-----------------------------------
Vorbele, cuvintele sunt aluatul acestui Univers, orice informatie inseamna cuvant, cuvantare, instiintare, uneori chiar si aroganta.
Jucandu-va cu magnetul, dumneavoastra instiintati mediul inconjurator despre ocupatia dumneavoastra.
Orice actiune relativ vizibila devoaleaza existenta fotonilor, corpusculi ce bazaie asa dupa cum v-am mai spus in linie relativ dreapta in toate directiile, in interiorul lor domneste, asa dupa cum am mai spus monotoia, mici universuri aflate in expansiune/colaps, nu tu stele, nu tu galaxii sau alte repere pe orizontul lor.
Universul este un filosof pur sange, pentru a il intelege trebuie sa nu ii mai negati aceasta dominanta latura.
Atat domnul Gheorghe cat si dumneavoastra, vorbiti de campuri perfecte gen tub, biluta sau mai stiu eu ce.
Atunci cand faci referire la cel mai fin plan al informatiei nu ai cum sa mai admiti perfcvtiunea, linia, cercul, plaul material desigur, perfectiunea in acest caz inseamna (la mintea cocosului) infinitate de informati in spatiu limitat si implicit non-sens desigur.
Pe ecranul tv dumneavoastra vedeti diverse imagini fara a va gandii la baleiajul ce sustine imaginea respectiva, asa se intampla si in realitatea de zi cu zi, numai ca baleiajul are loc in toate directiile 3D sa zic asa.
Daca va intereseaza pot continua si nu mai amintiti de aplicatii concrete pentru ca nici o aplicatie de care aveti habar nu poate contrazice vorbele de mai sus, deci toate aplicatiile sunt o confirmare.