-----------------------------------
psemil
18 Sep 2017 14:10


-----------------------------------
Mie imi pare rau ca s-a terminat sa de repede. Din punctul meu de vedere a fost un mare succes. Am reintalnit prieteni vechi, am gustat 1000 de bancuri si povesti, dar am si cunoscut astronomi tineri plini de pasiune si dorinta de afirmare.

Am fost si eu unul din acei oameni ce au ramas gura-casca la aparitia lunetei de aproape 3 metri lungime a  lui Sorin Constantin (sang)... Imi amintesc intalnirea din 2013, cand pe poienita erau o multime de telescoape dintre care 90% erau marca skywatcher... Acum dupa 5 ani aratam ca o comunitate pestrita plina de culoare, din punctul de vedere  ATM si al telescoapelor utilizate. Nu am gasit in toata poienita doua telescoape identice, lucru care ma bucurat foarte tare.

Ma bucur ca comunitatea noastra e bine inchegata si ca am reusit ca din 2013 sa pastram traditia acestei intalniri.  Impreuna cu Gabi Corban am fost singurii oameni ce nu au lipsit a nici una din aceste 5 intalniri Astronomy.ro si planuiesc sa nu lipsesc nici la urmatoarea. Personal am gustat din plin aceasta experienta si conversatile fructuase cu o multime de oameni inteligenti.

As vrea sa corectez remarca lui Tavi Blagoi (Erwin) 
 este prima datã când beneficiem de multe ore de cer senin

in 2013 si mai ales in 2014 am avut norocul unui cer cel putin la fel de senin ca si anul acesta.