-----------------------------------
Mircea_Albu
30 Iul 2007 03:35

propun celor care au vazut....
-----------------------------------
Norocosii care au vazut trecerea de la Noapte la Zi in Mijlocul Atlanticului, sa ne impartaseasca din experienta lor......

Eu am vazut asa ceva de 4 ori .... Superb         !!!!!!........... next ........

Halouri... MIRIFIK.... daca ai ocazia sa vezi Luna fara Nori.....( cand ceata se afla mult deasupra solului, si nu sunt curenti de aer ( vant ) in apropierea solului sau la inaltime......( de obicei in lunile Noiembrie sau inceputul lui Ianuarie) .....eu atunci am vazut .... de 3 ori 


Curcubeul.... Puritatea Absoluta a luminii, vizibila de ochiul uman.....fara ajutorul prismelor optice .... cred ca toti am vazut macar o data un Curcubeu   !!!!   , iar daca nu cei mai norocosi au putut sa vada efectul de descompunere a spectrului luminii in Lab, de Fizica, cu ajutorul Prismelor optice..... 

restul... still 2 come 4 the one who R looking 4 it,,, except Aurora Boreala , care cred ca putini dintre noi au vazut-o,,,

Dar poate cine stie, poate este cineva care sa ne spuna si noua ce si cum, despre acest fenomen Optic, Feeeric pe care putini dintre noi au avut ocazia sa-l vada!!!







Anyone Else....