-----------------------------------
iosif
19 Dec 2017 12:33

FLI 8300
-----------------------------------
Un nou test.
Temperatura ambient + 20,3 grade, temperatura detectata la camera + 18,8 grade, program de achizitie imagini Sequence Generator 3.0.0.4, cu coborare prima treapta la 0 grade in 30 minute, treapta a doua - 10 grade in 15 minute. S-a inceput testul la inchidere diafragma la shutter, indreptat spre o sursa de lumina, un bec led alb, distanta 0.80 m, cu capacul de protectie scos si cu el pus peste adaptorul camerei, capac din plastic negru mat, capac original de la producatorul camerei. La testul de inchidere diafragma mai ramane un semn de intrebare, dupa un test pe zi afara la lumina zilei sa se compare rezultatele.
Am mai luat 30 imagini Bias la - 10 grade expunere 0.001 sec bin 1x1, si stackate in Bias Master, si Super Bias. Am mai pus si cate o imagine JPG Dark, Bias, Flat.
Am pus si o imagine cum achizitionez cadrele flat.  Senzorul a fost indreptat spre un panou luminos, si luate cadre la intervale de expunere sa se incadreze in marja 2.000 pana la 3.000 . Aici poate cineva are alte metode.

Cer senin Iosif.