-----------------------------------
raduM
06 Aug 2007 22:36


-----------------------------------
coridorul asta in care viata e posibila in intelegerea noastra ...
Ce reprezinta intelegerea noastra? Ei, hai sa stam stramb si sa judecam drept. Coridorul asta e delimitat tocmai de intelegerea noastra. Ba chiar, de imaginatia noastra. Dar ce inseamna asta? Doar o manifestare a vietii inseamna sau, cum spune dl. ID, doar o dimensiune a perceptiei. Sau, cum un mare amic spune, un simplu piron in creier care legandu-te te face sa te invarti pe o elice in jurul lui  :D . Siliciu/carbon/siliciu/carbon... chiar suna ca un motoras in 2 timpi  :lol:  :lol: 
E drept ca, daca nu ne-am indoi am putea spune cu certitudine ca nu este. Dar nu am putea spune ca nu exista 8) .
Adevarul e ca habar n-avem daca indetectabili martieni nu rad de noi cu turul pantalonului unei civilizatii stabilizate de milioane de ani. Desi, daca ma gandesc nitel, n-ar avea nici de ce sa rada  :twisted: . 

Era un banc cu furnica-cutremurolog care alerta tot musuroiul (musuroiul bine organizat) in momentul aparitiei ca fenomen haotic, catastrofic, a Talpii .(evident, a talpii umane  :lol: ).