-----------------------------------
saiph
07 Feb 2018 19:51

Re:
-----------------------------------
Hmmmm... se pare ca nu e chiar asa usor cum mi-am imaginat, nici cu netbook-urile astea.

Oferte s-ar gasi, care mai de care mai accesibile si mai solide ca specificatii - cu 1, 2 si chiar 4 GB de RAM, cu SSD mai mici, cu HDD mai mari, cu baterie care chipurile ar tine 3-5 si chiar 6h (ma rog, cel putin asta sustin vanzatorii), cu porturi USB la discretie - dar cand ma uit dupa incarcator ce vad: 19V. 
  
Pai... ce-am facut..!? :) incerc sa scap de colectia de sticle si suruburi si fac alta de laptopuri pe 19V? Nu zic ca n-as fi tentat sa cumpar pe oricare din astea, eram cat pe ce sa si comand unul, dar.. nu stiu daca chiar tine bateria atat cat scrie in anunt, iar daca nu tine ce fac pe camp, ca baterii de 19V in genul celor de 12V 7.5Ah nu prea am vazut.

Nu dau de netbook-uri pe 12V accesibile ca pret, cu Win7 si eventual baterie cat de cat ok, iar care sunt (f. putine) am vazut ori un pic cam scumpe, ori cu Win10 (care din cate am inteles, e certat cu Ascom).

Vreo idee salvatoare? Cei care au si folosesc netbook pe 12V ce marci/modele au, de unde le au? 
Sau merge sa alimentez orice netbook pe 19V si de la o baterie de 12V? (desi am o oarecare indoiala..)