-----------------------------------
saiph
08 Feb 2018 10:42

Re:
-----------------------------------
Aha :) suna bine. 
Multumesc mult pt ponturi!
Incep sa caut din nou, am mai primit vreo doua piste in privat. 
Sper ca pana la urma ceva-ceva sa iasa din toata povestea asta :D


L.E.:  m-am uitat intre timp dupa convertoare 12V-19V si am gasit cateva, mi-ar trebui ceva peste 5A si sunt, si de 6A, si de 10A, si de 15A, chiar si de 20A.  Dar reviewurile spun o poveste un pic incalcita - unii sunt multumiti, altii foarte nemultumiti (la modul: s-a-ncins si a facut scurt.   nu cred ca asta-mi doresc...)
A folosit careva [url=https://www.amazon.com/uxcell-Converter-Regulator-Transformer-Waterproof/dp/B01MQJ4IJJ?psc=1&SubscriptionId=AKIAJANT6DWPTNI755RQ&tag=neucly0d-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B01MQJ4IJJ]asa ceva in mod constant, sau macar mai mult de o data pe an? 

Sunt tentat sa merg in cele din urma pe o astfel de solutie, ca doar, de bine de rau un laptop am, baterie de 12V pot face usor rost, dar nu stiu daca sa am incredere intr-un astfel de dispozitiv sau nu.  

Un coleg de munca, ing. el., are o parere cam negativa despre jucariile de genul asta, ca nu au elemente de protectie/filtrare bine puse la punct. Daca nici el n-o sti ce vorbeste... :) nu stiu ce sa zic. 

Pareri?