-----------------------------------
Dbird
14 Feb 2018 21:57


-----------------------------------
Absolut adevărate observa&#539;iile.  Este un material dedicat celor cu experienta,  scris în grabă pentru ca era promis unui coleg.  Am scris strictul esen&#539;ial. &#536;tii cum se zice... Dacă &#537;tiam să scriu, ma făceam poet, nu inginer...  :D . Dacă ar fi trebuit sa scriu tot cap coada... Probabil scriam o carte. Încercati sa în&#539;elege&#539;i că totu&#537;i intr-o lipsa acuta de timp,  încerc să împărtă&#537;esc cu voi micile mele reu&#537;ite. Iadul este pavat  cu inten&#539;ii bune. 
Microclimat = o jumătate de masa extensibila... Căci pe cealaltă este calculatorul nevestei... Plasata în sufrageria unui bloc,  etaji unu orientare Nord perfect. 
Pompi&#539;ă de suflat= asa cum atii văzut in poza cu scule... Încă nu am apucat sa cumpăr.
Etansarea  binoclului = dacă un binoclu,  nu are etansare din fabrica, tot asa iese &#537;i din mâinile mele. Dacă este Etan&#537;at cu garnituri în regulă asa rămâne,  dacă este etansat cu mastic/kit de binoclu. (groaznica metoda.... De care îmi este sila... Mare generatoare de mizerie pentru optica la interven&#539;ii) doar acolo unde intervin desigilez &#537;i nu mai etansez căci nu am găsit încă solu&#539;ie coerenta pentru un mastik/kit pe care sa îl folosesc. 
Putina aten&#539;ie... poate suplini lipsa de dotări &#537;i scule specifice. 
&#536;i de ce nu,  voi pute&#539;i corecta,  corija,  adauga &#537;i imbunatati micul articol, transformându-l într-o lucrare completa.