-----------------------------------
GabryP
07 Mar 2018 22:44


-----------------------------------
De la fiecare dintre voi cei care mi-ati postat mesaje incerc sa retin din informatii.Multumesc inca o data.Intrebarile la mine tot apar.Ce rezolutii  iese la poze?Stiind ca fac poza cu telescop care nu cred ca este Fx sau Dx,nu stiu nimic de chestia asta.Eu unul cred ca o sa fiu in stare sa pot poza avioanele cu un telescop pentru ca am suficienta experienta la pozat chiar daca nu am pozat cu un telescop.O sa fie o experienta noua si cred ca atractiva ptr mine.Daca o sa fie nevoie si vad ca pozele ies miscate  voi lua si o telecomanda prin fir chiar daca acum am telecomanda fara fir.Tot ma gandesc la ce a spus Dragos adica la faza cu mm.Daca am multi milimetri astia  sa zicem 1200 avionul este aproape de nu incape in cadru cand pozez vad jumate de avion cu tot cu murdarie  :) nu mai pot sa dau inapoi zoomul mai putin sa imi fie tot avionul in poza?Acei 1200 mm este cel mai putin?Daca nu ar fi suparare  ati putea sa imi aratati o poza 2  din propriile voastre experiente pe avioanele astea?Salutari din Jud Timis.