-----------------------------------
DeuxEx
15 Mar 2018 02:28

Salutare tuturor
-----------------------------------
Salut! Numele meu este Cristi, sunt din Targu-Jiu si as vrea sa aprofundez un domeniu ce m-a fascinat dintotdeauna: astronomia. 
Cu aceasta ocazie incerc sa-i canalizez si fiului meu de 6 ani energia catre un domeniu de care este interesat inca de la aceasta varsta. Cu aceasta ocazie as vrea sa invat odata cu el anumite principii de baza ale astronomiei. Prin urmare, un cont pe acest forum imi da posibilitatea sa discut cu oameni ce au mult mai multa experienta decat mine in acest domeniu.
De asemenea, doresc sa achizitionez un telescop si as avea nevoie de sfatul unor profesionisti. Ulterior, ma tenteaza sa construiesc unul de la 0, dar prima data trebuie sa invat principiile de baza pe un telescop deja construit.
Cum acest forum (astronomy.ro) mi-a fost recomandat pe un alt forum generalist (softpedia), cred ca este cea mai buna alegere pentru proiectele mele in acest domeniu.

Va salut si astept sfaturile voastre pentru achizitia unui telescop la nivel de amatori, care sa se incadreze intr-un buget mic (400-500 de lei).