-----------------------------------
URANUS7
13 Apr 2018 15:58

Reuniunea Nationala astronomy.ro 2018
-----------------------------------
Ca in fiecare an, odata cu venirea Primaverii, ne gandim sa mai organizam o noua  Reuniune Nationala astronomy.ro, unde fiecare dintre noi poate veni cu instrumentele astro personale, poate cunoaste mai bine alti membrii ai comunitatii dar poate chiar impartasi din experientele sau cunostintele sale din domeniul Astronomiei sau Astrofotografiei.

Am vorbit cu cativa dintre mai vechii participanti care mi-au spus ca este riscant sa organizam reuniunea in jurul lunii Mai din cauza frecventelor turbulente atmosferice si a nebulozitatilor specifice perioadei.

Daca nu aveti nimic impotriva, ne vom gandi pentru un Weekend din luna August sau chiar inceputul lui Septembrie. Orice alta idee este binevenita dar trebuie sustinuta democratic aici. :) 

Am avut deja solicitari pentru inscrierea in tebelul de participanti asa ca vom incepe inscrierile inca de pe acum, pentru cei care pot veni in orice Weekend. 

Incepand de azi astept propuneri privitor la data pe care o vom stabili astfel incat si eu sa pot organiza din timp toate cele necesare. 
Locatia, deocamdata cea mai buna pentru un numar mare de participanti, ramane tot Lisa.

Reamintesc ca nu ne propunem sa facem acolo capturi pentru premii de gen APOD din cauza conditiilor obiective de acolo, ci doar sa exersam in conditii mai bune decat anii trecuti, sa comunicam intre noi, sa ne sfatuim unii pe altii pe diverse subiecte de profil si de ce nu, sa facem cateva comunicari stiintifice legate de realizari personale in cele doua domenii: Astronomie, Astrofotografie. 

Astept asadar propuneri, sugestii si cereri din partea dumneavoastra, a tuturor membrilor aastronomy.ro.

Cer senin tuturor ! 

  :) 

Gabriel