-----------------------------------
Abel Cavași
27 Aug 2007 18:07


-----------------------------------
OFFTOPIC
N-are tata ca ti-ar da :) Imi pare rau dar atat pot eu cel putin.Într-adevăr, se vede...:). Daca altii ar da pe delaturi cu stiinta, eu as sta si as asculta atent (sau poate m-as muta pe un alt site mai vesel :)).Da, se pare că nimeni de pe aici nu &#537;tie suficient  pentru tine :lol:  Dar atunci cand mi se pare ca se bat campii am impresia ca e de datoria mea sa-i mai trag de maneca pe preopinenti.Da, sigur, este de datoria ta să pui tot felul de mesaje offtopic, chipurile, ca să-i tragi de mânecă pe cei care &#8222;se pare&#8221; că bat câmpii :lol:. De când este normal un asemenea comportament? De când trebuie să-i tragem de mânecă pe preopinen&#539;i cu mesaje offtopic? De unde le-ai mai scos &#537;i pe astea? Rezumă-te dom'le la topic &#537;i toată lumea o să te aprecieze! Nu mai veni cu chestii de-astea slabe care provin din ceea ce &#539;i &#8222;se pare&#8221; &#539;ie datorită ignoran&#539;ei tale! Si fac chestia asta fara incrancenare ca doar discutiile de pe forum sunt pentru relaxare.Altă tâmpenie! Cine ai zis că discu&#539;iile de pe forum sunt pentru relaxare? Tu crezi că eu am venit pe acest forum ca să mă relaxez? Vorba Ellei, dacă a&#537; fi vrut un forum de relaxare căutam altceva. Deschide ochii omule &#537;i uită-te în jur: aici e&#537;ti pe un forum de &#536;tiin&#539;ă, nu de bancuri! E clar?Numai Abel are impresia ca aici se decide viitorul Pamantului, Sistemului Solar, Galaxiei noastre si pana la urma al Universului.Eu sunt convins că mai sunt câ&#539;iva pe aici care &#537;tiu că noi, aici, prin discu&#539;iile noastre, putem aduce un mare progres omenirii (pentru că nu ne împiedică nimic, nici măcar faptul că suntem români). Doar cei ca tine, care consideră că acesta este un forum de relaxare, vor rămâne pentru mult timp departe de o asemenea bucurie provocată de speran&#539;a de a putea ajuta cu ceva umanitatea.
Pe de alta parte forumul asta a inceput ca un forum de astronomie, extensia la astrofizica si cosmologie s-a facut natural dar dupa aia a aparut o extensie la fizica in general care e cam trasa de par.Iar &#539;i &#8222;se pare&#8221; că e trasă de păr, din ceea ce &#537;tii tu! Este o altă dovadă că habar n-ai de Fizică &#537;i că ui&#539;i asta atât de des (chiar dacă &#537;i tu ai recunoscut uneori ignoran&#539;a ta)! Păi cum să fie trasă de păr rela&#539;ia dintre Fizică &#537;i Astronomie, omule?! Nu &#539;i-e ru&#537;ine? &#536;tii despre ce vorbe&#537;ti? Se poate face Astronomie fără Fizică? Aaa, da, se poate, după mintea unuia care ar fi vrut ca acest forum să rămână un forum de relaxare :evil: . Mai ales ca unii "fiziceni" umbla pe la fundamentele cele mai de jos ale fizicii incercand s-o imburde. Se neaga mecanica clasica (precesia) se neaga natura ondulatorie a luminii, se neaga existenta gaurilor negre etc.&#538;i-e ciudă cumva? &#538;i-e ciudă că nu po&#539;i contrazice argumentele pe care le-am adus privind precesia (care nu neagă, ci confirmă mecanica clasică!), sau privind imposibilitatea existen&#539;ei găurilor negre, etc.? N-am ce-&#539;i face! Dacă nu &#537;tii Fizică suficientă încât să aduci contraargumente &#537;tiin&#539;ifice la ceea ce zic, vei rămâne un simplu om de jos care bolborose&#537;te în legătură cu ceea ce nu poate în&#539;elege. Nu te ajută cu nimic. Pune-te &#537;i înva&#539;ă Fizică dacă vrei să te bage în seamă oamenii cu scaun la cap când vorbe&#537;ti despre argumentele mele. Pentru ca nu-mi sta in fire sa plang de orice, rad :) :D  :lol:Avem nevoie &#537;i de &#8222;râsul&#8221; tău bolnav, pentru că ne ajută să vedem &#537;i alte perspective ale ignoran&#539;ei umane. Dacă n-ar exista pro&#537;ti, n-am &#537;ti că trebuie să ne perfec&#539;ionăm capacitatea de exprimare pentru a putea vorbi &#537;i pe în&#539;elesul lor.

Scuza&#539;i-mi offtopicul, dar ne&#537;tiin&#539;a altora ne obligă...:(
END OFF TOPIC