-----------------------------------
Ella_Kosta
30 Aug 2007 12:43


-----------------------------------
Domnule Dragon, va dau dreptate. Domnule Radu, de asemenea. Domnule Abel, cred ca este prima (si poate ultima oara) cand sunteti de acord cu mine.

Si d-ra Lucia...

1. Am pretins vreodata ca as fi om de stiinta? Cred ca scrie clar chiar pe acest forum cam cum stau eu in acest domeniu al astronomiei, nici macar fizica la scoala n-am facut ca lumea. Ce stiu am invatat doar singura si bineinteles ca este foarte posibil sa am lacune. De fapt probabil, sau mai bine zis, sigur sigur. Vedeti descrierea membrilor.

2. Nu cred ca am spus sa nu fie facuta vreo gluma, si nu am impus asta. Nici nu as fi avut dreptul si n-as fi fost ascultata. Ma refeream doar sa mai discutam si niste subiecte la care se refera siteul in sine. Nu la nivel academic, ci la nivelul fiecaruia. Ca de asta este forum de astronomie, si nu de altceva.

3. Pe langa astronomie poate am si alte idei in cap si poate am dreptul sa stau si pe alte forumuri, siteuri etc.

4. Nu cred ca aveti dreptul sa faceti publice aici informatii despre mine. Daca le-ai gasit, ca oricine stie ce e aia Google, data viitoare pastrati-le pentru dumneavoastra. Sau macar nu comentati daca nu ma cunoasteti. Pentru informarea dumneavoastra, desi nu vad de ce m-as justifica, nu obisnuiesc sa stau pe siteuri dedicate femeilor, insa BLOW apartine unei foarte bune prietene si i-am facut o placere cu asta. Daca era ceva rusinos, puteam pur si simplu sa am alt nick, dar prefer sa fiu eu peste tot. Si sincer n-am avut plangeri pana acum, indiferent de mediile in care ma invart.

Chiar orice propozitie declanseaza o disputa pe forumul asta?