-----------------------------------
saiph
27 Aug 2018 13:04

Re:
-----------------------------------
Ah, daca era de EQ5 te serveam cu cea mai mare placere cu softul din controller :) 
Am avut nevoie tot asa, pt un hand pad de eq5 maltratat de fostul propitar; asa ca am luat un controller ("gandac" din ala mare) de la magazin, l-am dus impreuna cu cel din hand pad-ul de la montura mea care era functional la cineva sa se ocupe in mod profi de treaba, iar apoi a mers ca nou. Toata treaba e sa aiba cunostintele necesare pt a face transferul de "suflet" din gandac in gandac, si desigur - aparatura potrivita. Baietii la care le-am dus atunci erau un student si profesorul lui de la Fac. de Automatica si Calculatoare - ceva ceva experienta aveau ei (pe-asta am si mizat).  Plus sa mi-au dat si o copie a programului, de tinut la borcan just in case :) Cred ca e deja compilat, nu ma pricep; n-avea rost sa mi-l dea dezasamblat, ca doar n-am compilator stand-alone.

Ca o paranteza, trimisesem atunci intrebare la SkyWatcher sa ma indrume de unde pot face rost de soft, si mi-au zis ca ei nu comercializeaza asa ceva separat si ca-mi recomandau tot asa, sa cumpar tot kitul din nou. Nu mersi, la revedere :D or fi crezut ca vreau sa fac reverse engineering cu jucariile lor..