-----------------------------------
Abel Cavași
03 Sep 2007 08:38


-----------------------------------
Dar, să fim serioși, pe lângă toate astea, ai nevoie de mediu specific, de colectiv, de recunoaștere a revoluției pe care o faci. Altfel, rămâne în doinele noastre pierdute. Ai spus bine mai sus: "câți ciobani au revoluționat o știință?"Într-adevăr, este nevoie de oameni pentru a recunoa&#537;te o revolu&#539;ie. Degeaba ar fi revolu&#539;ionari dacă nu ar fi &#537;i ceilal&#539;i care să recunoască revolu&#539;iile. Dar mă uit pe aici pe la teorie &#537;i constat cu triste&#539;e că nu prea există posturi felicitate la un asemenea nivel precum se practică la Astrofoto, de exemplu. Ar cam trebui să ne fie ru&#537;ine...:(Domnul Abel nu are dreptate cu găurile negre. Ele există și chestia o discutăm pe celălalt topic. Într-adevăr, conform concep&#539;iilor actuale, găurile negre există. Dar această concep&#539;ie nu are un fundament matematic. Este o simplă presupunere. Eu am venit cu argumente matematice. Dacă nici acestea nu sunt suficiente, atunci nu mai văd nicio scăpare pentru ignoran&#539;a în care se îngroapă Fizica actuală cu fizicienii ei cu tot.