-----------------------------------
petrusneacsu
12 Sep 2007 23:02


-----------------------------------
Eu nu am spus nimic de critica, nu stiu de unde pana unde ai ajuns tu la ideea ca te critic, am spus ca stiu de ceva asemanator dar nu am spus ca al tau r fi mai slab sau nu. Astroscope din nefericire nu  am reusit sa il testez, dupa cate se stie probleme cu un motor, incerc doar sa te ajut dandu-ti niste idei sau puncte de plecare, atata tot.
Daca revezi mesajul meu camere serioase e pus intre ghilimele si cu un lol la ele, deci... cred ca m-am facut explicit. Parerea mea.

Numai bine
Emil

Mitule, te pup pentru idee  :shock:  dar din pacate nu e asta  :cry:  e electronica... :cry:   :cry: si poate si motorul 3 x  :cry:

Cand am spus: "Ce sa mai spun, a critica e usor" m-am referit ca eu eram carcotas cand incercam sa-i gasesc hibe programului respectiv. Exista tendinta ca unii sa critice ce au facut altii fara ca ei insisi sa poata face ceva mai bun, si observasem ca si eu eram gata sa pic in capcana asta. Asa ca daca eu reusesc sa fac ceva mai bun atunci pot fi indreptatit sa critic ce au facut altii.

Si pana la urma chiar daca as fi fost criticat, nu era nici o problema. 

Bill Gates spunea ca cea mai buna sursa de inspiratie si idei de imbunatatire a produselor sale le are de la criticii sai.  :) 

Chiar acum lucram la program, si am reusit sa-l fac sa compenseze  miscarea pe orizontala. Iau un cadru de referinta, dupa care el recentreaza imaginea curenta dupa imaginea de referinta. (asta pana la un punct, si anume cand in imaginea curenta nu mai e nimic asemanator cu ce e in imaginea de referinta).

De exemplu daca fixez webcam-ul pe ceva anume.
Ii spun programului (bifez o chestie) ca imaginea respectiva sa o ia ca referinta.
Si apoi daca misc webcam-ul in stanga si-n dreapta imaginea, programul e capabil sa tina obiectul initial in centrul imaginii. 

Acum incercam sa-l fac sa compenseze si deplasarile pe verticala.