-----------------------------------
URANUS7
10 Mar 2019 23:47


-----------------------------------
Salutari Mihai (Theogon) si tuturor  colegilor Comunitatii Astronomy.ro. 
Un gand bun si implinirea proiectelor va urez tuturor, pentru acest an, 2019. :) 
Desigur MIhai, am sa ajut si in acest an, cu placere si sper ca si sesiunea de comunicari sa fie cel putin la fel de consistenta.

Iata deci ca traditia Reuniunilor Nationale Astronomy.ro a continuat cu succes, de-a lungul a 7 ani, iar in ceea ce ma priveste, ma bucur sa ajut, atat cat pot, la organizarea lor in cel de-al 8-lea an.
In ultimii ani, din ce in ce mai multi membrii ai Comunitatii au cerut sa participe la acest eveniment si dupa cum am vazut si auzit, din ce in ce mai multi au inceput sa-si achizitioneze telescoape, camere dedicate capturilor astronomice si multe alte accesorii pentru observatii, de acest gen, ceea ce tradeaza o participare mult mai intensa in aprofundarea cunostintelor in Astronomie.
Cel mai important lucru insa a ramas socializarea directa care ofera ocazia unor schimburi de idei sau a cunoasterii directe a diverselor echipamente de observatie sau captura. 
Reuniunea Nationala Astronomy.ro, trebuie sa recunoastem, este cea mai atractiva forma de realizare a unei socializari de tip CREATIV. 
===============================

Acum va rog pe toti cei care au mai participat sau care doriti pentru prima oara sa participati, sa va ganditi a va spune opinia legata de urmatoarele doua probleme foarte importante si utile:


1) Dat fiind numarul mare de solicitari dar si a eventualelor vacante de  familie pre-platite, ar exista posibilitatea sa se organizeze doua sesiuni ale Reuniunii Nationale, astfel incat nimeni sa nu piarda prilejul:

- o sesiune in perioada 5 Mai- 30 Iunie
- alta sesiune in perioada 1 August - 15 Septembrie

Intrebarea:  organizam o sesiune sau doua ??? 

2)  Dupa ce avem un raspuns agreat de majoritate pentru problema 1)  intrebarea fireasca va fi :
   
      in ce weekend (uri)  organizam ???
 Va rog sa va exprimati liber, direct aici sau prin p.m. opiniile legate de 1) si 2)  ca sa avem timp sa organizam totul fara stress si cu chibzuiala.

Asadar, am dat startul organizarii si doresc sa stiu cine poate sa participe (deocamdata in principiu vb), la Reuniune.
Numarul meu de telefon este 0744777795  pentru cei care sunt mai timizi si vor sa-mi comunice imediat punctul lor de vedere. :) 

Va astept cu drag.

Cer senin!  :) 

Gabriel