-----------------------------------
mac
08 Apr 2006 23:23


-----------------------------------
Stimatilor, haideti sa o luam mai incet. S-a ajuns la discutii deplasate si s-au facut acuze pe nedrept la adresa colegilor de la Galati.

Cu dl. Tercu suntem (noi, @stronomy.ro) in legatura inca de anul trecut, de cand dansul ne informeaza despre proiectul desfasurat la Galati si despre stadiul acestuia.

@stronomy.ro a insitat ca echipa de la Galati sa ne tina la curent cu evolutia proiectului. Nu este vorba de reclama, ci pur si simplu despre un update al proiectului si al realizarilor lor.

Ca si noi, echipa de la Galati popularizeaza astronomia, stiinta pentru care ne-am adunat pe acest forum, pentru a inter-schimba opinii. Deci va rog sa nu ne faultam reciproc, deoarece nu are sens.

Domnule Tercu, domnule Dumitriu, in numele echipei @stronomy.ro imi cer scuze pentru situatia in care s-a ajuns. Nu am sa va sterg conturile de pe forum ci din contra, va invit pe viitor sa ne actualizati cu noutati de la Galati. Sunt convins ca majoritatea membrilor forumului nostru va primi cu interes mesajele dvs.

Numai bine!