-----------------------------------
URANUS7
14 Mar 2019 16:52


-----------------------------------
Stiri noi si dure:

Se pare ca va trebui inca din Ianuarie sa dam startul la organizare, incepand de la anul viitor.

Am vorbit cu patroana complexului Lisa si mi-a spus ca sunt rezervate 2 cabane pentru luna Mai, exceptand weekend-urile 17-19 si 24-26 Mai. In weekendul 31 Mai-2 Iunie sunt tot ocupate.

Pentru luna Mai avem de ales doar unul dintre weekend-urile 17-19 sau 24-26 Mai.

Eu am spus sa ni le rezerve pe amandoua pentru cateva zile pana hotaram aici prin vot daca organizam 2 sesiuni si pe care dintre versiunile de mai sus o vom alege, pentru luna Mai.

Pe de alta parte, daca anul trecut au venit peste 52 oameni la unica sesiune, acest an ar trebui ca la fiecare sesiune (daca se vor vota 2 sesiuni)  sa cooptam macar un numar de 20-25 persoane care sa vina cu certitudine. Un argument in plus pe care mi l-a subliniat doamna este acela ca nu merita (ca efort si complicatii) sa asigure si mancarea la un numar mic de persoane. Mi se pare normal.

Pana acum 10 oameni au votat pentru 2 sesiuni dar nu sunt convins ca vor sa vina la prima si mai ales la una dintre cele doua oferte posibile: 17-19 sau 24-26 Mai.

In continuare, deoarece Pool-ul nu a prins si intrebari referitoare la intervalele optate (sper ca la anul sa le prinda),  as dori ca ACUM si IMEDIAT, fiecare sa faca alegeri pentru una dintre cele 2 posibile sesiuni, adica sa specifice weekend-ul ales dar si o optiune pentru Toamna.

Care anume weekend pentru Primavara si care pentru Toamna ??? 
Va rog sa interactionati cat mai rapid caci nu prea avem timp de pierdut.
Trebuie de pe acum sa rezervam si pentru Toamna, cat mai e timp.

Cer senin! 

PS: Intai aliniem dorintele pentru prima sesiune, vedem daca sunt destui oameni si platim avansul dupa acceptul ferm al tuturora si gata.  
Corect? :)