-----------------------------------
jimao22
18 Mar 2019 17:09


-----------------------------------
Ieri am terminat de instalat in camera calda (aproape) toata mobila si chiar si soba cea noua, care va avea un rol foarte important la iarna. Mai am de transferat din observator - biroul si scaunul aferent si de montat fereastra in dreptul biroului, ca sa am lumina. 
Am sa pun apoi un rulou opac la fereastra (nu stiu daca la interior - din panza black-out sau la exterior - din aluminiu) si cred ca am sa cumpar si un covor dragut pe mijloc - fiindca vreau sa fie cat mai intim si confortabil. 
Cel mai delicat o sa fie cu instalatia electrica. Electricianul ma tot amana si probabil - sper - o sa vina miercuri. Pana atunci trebuie sa caut cablu de extensie pentru monitor. Pentru mouse si tastatura incerc cu niste cabluri lungi de 5 m pe USB sau incerc cu un hub USB alimentat. Am unul, dar e o problema - cand e bagat in priza, computerul nu mai tin minte ce nu face (parca nu se mai inchide, ramane cumva blocat, trebuie sa reiau problema sa vad ce se intampla).
A iesit foarte misto (nu ca ma laud, sa imi fie iertat) - este extrem de placut inauntru si aproape ca nu mai vreau in casa ( :lol: ).