-----------------------------------
bogdan69
21 Mar 2019 15:32


-----------------------------------
:D  :D  :D 

Si eu sunt interesat de parcarea aia. Nu de alta, dar lucrez in industria de retail de vreo 10 ani. Nu conteaza care firma, la toate se intampla cam acelasi lucru, stiu de la colegii de breasla. Sa fiu sincer, eu nu mi-as lasa instrumentul in nici unul din magazinele noastre. Doar daca as fi directorul acelui magazin.
Nu ma refer la rele intentii, dar oamenii care lucreaza acolo sunt foarte ocupati si concentrati pe ce au de facut. E foarte probabil sa apara accidente si din experienta mea singurele raspunsuri pe care le vei primi sunt " Eu am fost in concediu si abia azi am venit". "Sunt pe tura de dupa amiaza si cand am venit l-am vazut asa, rasturnat"etc. 

Nu vreau sa te descurajez cumva, doar ca vreau sa-ti prezint niste aspecte la care probabil nu te-ai gandit.

PS:

Am mai studiat un pic si instrumentele indicate de mine le gasesti si pe site-ul romanesc pe care te-ai uitat. Iesi chiar mai ieftin, transportul fiind gratuit sau mai ieftin. (sunt in concediu si acasa, de aia imi permit sa stau pe forum si pe site-uri de astronomie) :)

cer senin,

Bogdan