-----------------------------------
2SKY
26 Mai 2019 03:02


-----------------------------------
Am reevaluat cazul si apar niste puncte greu de crezut , la ora aceea centrul inca mai este circulat , se auzea suieratul , de trezea tot centrul si apareau stiri + camerele active . Cu cit e mai departe plasat , este mai mare , mai sus , si viteza mai mare , acesta ar fi avut un impact la sol probabil explozie , ceea ce nu a fost cazul . Apoi ar fi problema  ca sunetul nu a avut intirziere , care a fost sincron cu aparitia . Am facut o verificare totusi in teren si singurul punct in care putea cadea in centru , este parcul central , vizibil de unde eram . Acesta este in renovare iar iarba are maxim 5cm nu trecea neobservat . La viteza sunetului 340m/s pentru a parea  sincron , nu are cum sa fie mai departe de 1km ceea ce e f mult , avind in vedere ca a fost vizibil cam 3 sec ...dar sa spunem ca partea vizibila nu a fost si cea mai aproape de locul observatiei . Am verificat dupa unghiul vizibil cu GOOGLE MAPS in teren , sint multe case/terenuri , blocuri cu gradini ingradite , iarba mare .... . Treaba e simpla , un obiect asa mare , la viteza mica , altitudine mica , sa ramina si intreg si cu aspectul de fireball + culoare , nu poate fi decit metalic . Am sa mai verific , oricum sansele cresc la toamna cind mai dispare iarba .    :oops: