-----------------------------------
StarChild
27 Mai 2019 09:34


-----------------------------------
Fost, vazut, placut...aproape bine.
Din pacate doar vremea ne-a "driblat" asa ca a fost singura intalnire de la Lisa in care am vazut atat de putine instrumente scoase la cer (cred ca au fost vreo 5 instrumente maxim scoase, si aia mai mult ca sa ne uitam la rulotele de pe creasta, sau la fotbalistii din Lisa).

Ce mi-a placut in mod deosebit, si sper sa devina o traditie, in cadrul prezentarilor noastre "amatoricesti" si-au facut loc si prezentari ale unor profesionisti, am putut vedea si auzi direct cum se desfasoara studii profesionale. Mi-ar place sa cred ca si ei au putut vedea cu ce ne batem si noi capul, poate unele idei de ale noastre ii pot ajuta si pe ei si poate ca la viitoarele intalniri poate putem dezbate si gasi niste teme de studiu la care comunitatea de amatori ar putea sprijini in mod concret profesionistii....poate suna optimist, dar de ce nu...

In rest, multe multumiri la Gabi ptr organizare, multumiri ptr gulasul minunat facut de baietii de la Miercurea-Ciuc, sa ne vedem sanatos din nou la toamna ! Salutari la toata trupa !

PS: eventual fiecare sa se scrie ce numar pe tricou a avut :-) 18 - Liviu Stoian (@StarChild); 21- Andrei Juravle (@keppler)