-----------------------------------
Mihail Tudose
05 Iun 2019 21:00

Salut din partea unui nou venit
-----------------------------------
Buna seara,
Ma numesc Mihail Tudose,am 47 de ani de profesie inginer petrolist .Am fost fascinat de mic de astronomie,petreceam seara mult timp uitandu-ma pe cer imaginandu-mi cum ar fi daca as putea sa vad printr-un telescop.Timp liber nu prea am,locuiesc la bloc asa ca am decis sa incep timid partea practica a astronomiei cumparand un binoclu 15x70. Am fost fascinat sa vad satelitii galileieni asa ca maine o sa primesc un alt binoclu mai mare 25x100 + trepied cu care sper sa vad detalii mai multe.Locuiesc in Ploiesti ,poluare multa,balcon mic de aceea nu am optat pentru un telescop ,inca.Sper sa ma mut la casa in cativa ani sa atunci o sa cumpar si un telescop.

Ca si pasiuni :cititul,vanatoarea (nu omor animale din placere cum am vazut ca afirma un domn forumist Mircea P. la adresa altor vanatori de pe forum dar asta e alta discutie si sper sa am prilejul  sa-i explic in detaliu  ce inseamna cu adevarat vanatoarea)

Multumesc pentru acceptul  in comunitatea voastra si va asigur ca o sa respect toate regulile forumului.
Va multumesc,