-----------------------------------
saiph
25 Iul 2019 13:08


-----------------------------------
Matrix

Lepuirea nu poate fi inlocuita de nimic.
Pentru doua,maxim trei ore de munca ,vad ca se prefera solutii  care anuleaza de fapt calitatea principala a monturilor pipe.
Cine este sedus de cat de lucios iasa filetul de pe strung ,a lipsit de la orele de laborator in care a trebuit sa se analizeze si sa se masoare suprafete prelucrate prin diferite procedee de aschiere.
Eu n-am lipsit.



:lol: :lol:  Haideti, dl Pteancu, ca induceti lumea in "ororare"..  Noroc ca-mi sunteti simpatic, altfel va credeam pe cuvant. :D
Am fost integralist, n-am lipsit la nici o ora de laborator de tolerante & control dimensional sau procese de operare, ba chiar aveam si note bune. Doar ca mi-a fost lene sa frec filetele - imi luasem tot ce-mi trebuia, ulei de motor, "praf abraziv" din smirghel de diverse granulatii (am ars cateva foi si le-am faramitat si filtrat apoi), praf de creta..; dar nah.. asa-i cand se instaleaza coana mare. Plus ca taraganasem prea mult constructia si nu mai aveam rabdare sa le vad o data facute. 
E undeva, intr-un plan bine dosit, cumpararea unor nipluri noi si prelucrarea lor asa cum ati facut-o. Dar inca n-a plecat cucoana :) De fapt, sunt alte prioritati (cu scancete si scutece) care-mi tin timpul liber ocupat..